Bestil login

Få et login til hjemmesiden

Hvis du er interesseret i Almen Projekthåndbog, kan du bestille et login ved at sende en mail til almennet@almennet.dk. Dette giver dig adgang til alle dokumenter på hjemmesiden. Bemærk at login kun gives til almene boligorganisationer og kommunale medarbejdere. 

Dit login sikrer, at du er godkendt som bruger og accepterer forudsætningerne for projekthåndbogen. Du skal huske at gemme dine arbejdsdokumenter på din egen pc eller server. 

Ved bestilling af login giver du samtidig tilladelse til at blive skrevet op på en mailingliste, som vi bruger til at sende info vedr. opdateringer samt nye dokumenter i projekthåndbogen. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet via link i bunden af mailen.

Projekthåndbogen henvender sig til bygge- og projektledere - især i små og mellemstore boligorganisationer, som har egen byggeafdeling, men ikke egen projekthåndbog. Du må dele og videresende dokumenterne med rådgivere på den enkelte byggesag. 

Brugervejledning

Håndbogen er dit værktøj til at få styr på den typiske byggesag. Lær hvordan du bruger den her!

Få styr på bygge- og renoveringsprojektet

Her får du overblik over, hvilke dokumenter, der typisk indgår i en byggesag, og du sikrer dig, at du arbejder med opdaterede informationer.